Ruská zmrzlina

2015-09-29

Ingrediencie

  • 3 vajcia, 3 lyžice práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 2 šľahačkové smotany, oblátky vo veľkosti formy.

Postup

Krok 1

Žĺtky vymiešame s 2 lyžicami práškového cukru. Bielky vyšľaháme s jednou lyžicou cukru a s vanilkovým cukrom na tuhý sneh. Osobitne vyšľaháme šľahačkové smotany. Zľahka zmiešame vymiešané žĺtky so snehom a šľahačkou. Na dno formy položíme oblátku, vylejeme na ňu pripravenú zmes, prikryjeme druhou oblátkou a dáme do mrazničky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2019
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2020

Podobné recepty:
  • Dezert z piškót

    Dezert z piškót

  • Lasagne s kyslou kapustou

    Lasagne s kyslou kapustou

  • Nakladaná hydina

    Nakladaná hydina

kuk