Ruská zmrzlina

2015-09-29

Ingrediencie

  • 3 vajcia, 3 lyžice práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 2 šľahačkové smotany, oblátky vo veľkosti formy.

Postup

Krok 1

Žĺtky vymiešame s 2 lyžicami práškového cukru. Bielky vyšľaháme s jednou lyžicou cukru a s vanilkovým cukrom na tuhý sneh. Osobitne vyšľaháme šľahačkové smotany. Zľahka zmiešame vymiešané žĺtky so snehom a šľahačkou. Na dno formy položíme oblátku, vylejeme na ňu pripravenú zmes, prikryjeme druhou oblátkou a dáme do mrazničky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2047
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2048

Podobné recepty:
  • Suši

    Suši

  • Osviežujúca ananásová šťava

    Osviežujúca ananásová šťava

  • Filé z kambaly na orientálny spôsob

    Filé z kambaly na orientálny spôsob

kuk