Burizónové ježe s karamelom

2016-03-14

Popis

Karamelové ježe sú rýchlym dezertom pre každú príležitosť.

Ingrediencie

  • 300 g kryštálového cukru
  • 1 konzerva sladeného kondenzovaného mlieka
  • 2 bal burizónov
  • 125 g masla

Postup

Krok 1

S cukru urobíme karamel, pridáme kondenzované mlieko, povaríme a odstavíme. Pridáme maslo, burizóny a zľahka premiešame.

Krok 2

Pomocou lyžice namočenej do chladnej vody tvarujeme guľky, ktoré necháme stáť na chladnom mieste.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1398
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1399

Podobné recepty:
  • Želatínový koláč

    Želatínový koláč

  • Tiramisu z Košíc

    Tiramisu z Košíc

  • Tvarohové tyčinky II

    Tvarohové tyčinky II

kuk