Nátierka z vajec

2015-09-29

Ingrediencie

  • 5 vajec, 1 veľkú cibuľu, 125 g masla, 3 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, soľ, 50 g tvrdého syra.

Postup

Krok 1

Uvarené vajcia necháme vychladnúť a najemno ich postrúhame. Cibuľu pokrájame nadrobno, pridáme maslo, pretlačený cesnak, osolíme, okoreníme a všetko dobre premiešame. Na dochutenie pridáme postrúhaný syr. Nátierku môžeme zjemniť ako do nej pridáme lyžicu jogurt alebo vyšľahanej nesladenej šľahačky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1186
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1187

Podobné recepty:
  • Cammembertová nátierka

    Cammembertová nátierka

  • Baklažánové pyré s uhorkovou omáčkou

    Baklažánové pyré s uhorkovou omáčkou

  • Paradajky plnené hríbmi

    Paradajky plnené hríbmi

kuk