Čert

2016-05-27

Popis

Dusené mäsko na cibuľke dochutené mletou paprikou a šťavou s citróna.

Ingrediencie

  • hovädzie mäso
  • soľ
  • čierne mleté korenie
  • mletú červenú papriku sladkú i štiplavú
  • citrón
  • masť
  • cibuľa

Postup

Krok 1

Mäso nakrájané na rezance osolíme a okoreníme, pridáme červenú papriku (sladkú i štipľavú) a šťavu z jedného citróna. Premiešame a necháme asi 15 minút postáť.

Krok 2

Na masti speníme cibuľu a pridáme mäso. Dusíme do zmäknutia. V prípade potreby podlievame vodou, alebo vývarom. Podávame s chlebom alebo zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2233
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2234

Podobné recepty:
  • Teľacie ragú so šampiňónmi

    Teľacie ragú so šampiňónmi

  • Španielske vtáčiky z teľacieho mäsa

    Španielske vtáčiky z teľacieho mäsa

  • Jahňací perkelt

    Jahňací perkelt

kuk