Prírodná pečeň

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g teľacej alebo bravčovej pečene, tuk na opekanie, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Rezy pečene trochu naklepeme, okoreníme, vložíme do horúceho tuku a prudko opečieme z obidvoch strán. Opečené rezy pečene osolíme. Podlejeme výpekom. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi a s kečupom alebo s čerstvými rajčiakmi a zelenou paprikou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1039
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1040

Podobné recepty:
  • Bôčikové placky

    Bôčikové placky

  • Bravčová pečeň na cibuli

    Bravčová pečeň na cibuli

  • Pečeňová omeleta

    Pečeňová omeleta

kuk