Prírodná pečeň

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g teľacej alebo bravčovej pečene, tuk na opekanie, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Rezy pečene trochu naklepeme, okoreníme, vložíme do horúceho tuku a prudko opečieme z obidvoch strán. Opečené rezy pečene osolíme. Podlejeme výpekom. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi a s kečupom alebo s čerstvými rajčiakmi a zelenou paprikou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1018
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1019

Podobné recepty:
  • Šunkové fliačky

    Šunkové fliačky

  • Naháče - špecialita z Vysočiny

    Naháče - špecialita z Vysočiny

  • Zapečené mleté mäso s baklažánom

    Zapečené mleté mäso s baklažánom

kuk