Vajcia v mištičke

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 čerstvé vajce, 1 lyžica kyslej smotany, soľ, kečup, petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Do ohňovzdornej misky vložíme 1 lyžicu trochu osolenej kyslej smotany, vyklopíme 1 vajce, vložíme do vodného kúpeľa tak, aby voda siahala len do 1/3 misky a pri varení, aby nestriekala na vajce. Nádobu s vodou prikryjeme a pomaly, miernym varom varíme asi 8-10 minút, kým bielok nestuhne. Vajcia podávame v mištičke, v ktorej sa varili. Uvarené vajce môžeme ozdobiť čerstvou zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1003
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1004

Podobné recepty:
  • Hubové karbonátky

    Hubové karbonátky

  • Rýchle dolky od zubárky

    Rýchle dolky od zubárky

  • Zeleninový tatársky biftek s orechmi

    Zeleninový tatársky biftek s orechmi

kuk