Pečené vajce v žemli

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 vajce, 1/2 žemle, kúsok masla, trochu cukru.

Postup

Krok 1

Žemle prekrojíme na polovice a vyberieme striedku. Vnútro žemli potrieme maslom. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh s cukrom. Snehom naplníme žemle a do stredu uložíme žĺtok. Žemle poukladáme na suchý plech a v horúcej rúre zapečieme, aby sneh bol zažltnutý a povrch žĺtka stuhnutý. Podávame teplé bez ďalšej prílohy.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1236
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1237

Podobné recepty:
  • Pre krvnú skupinu 0: zeleninový vývar, hotové rezance

    Pre krvnú skupinu 0: zeleninový vývar, hotové rezance

  • Tofu s kokosom a hrozienkami

    Tofu s kokosom a hrozienkami

  • Syrové tašky

    Syrové tašky

kuk