Pečené vajce v žemli

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 vajce, 1/2 žemle, kúsok masla, trochu cukru.

Postup

Krok 1

Žemle prekrojíme na polovice a vyberieme striedku. Vnútro žemli potrieme maslom. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh s cukrom. Snehom naplníme žemle a do stredu uložíme žĺtok. Žemle poukladáme na suchý plech a v horúcej rúre zapečieme, aby sneh bol zažltnutý a povrch žĺtka stuhnutý. Podávame teplé bez ďalšej prílohy.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1224
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1225

Podobné recepty:
  • Pre krvnú skupinu 0: prána - ľahký obed, večera, či príloha

    Pre krvnú skupinu 0: prána - ľahký obed, večera, či príloha

  • Syrová roláda s kukuricou

    Syrová roláda s kukuricou

  • Placky z cukiet II

    Placky z cukiet II

kuk