Hydinový šalát II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 350 g pečeného alebo duseného kurčaťa, 300 g jabĺk, 300 g majonézy, 100 g smotany, soľ, citrónová šťava, hlávka šalátu.

Postup

Krok 1

Pečené alebo dusené kurča vykostíme a pokrájame na tenké plátky. Kožu posekáme. Jablká olúpeme, vyberieme jadrovníky a pokrájame na plátky. Hlávkový šalát rozoberieme na listy, dobre opláchneme v tečúcej vode a pokrájame na tenké rezance. Všetko spolu premiešame, dochutíme soľou, citrónovou šťavou a spojíme majonézou rozmiešanou so smotanou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1045
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1046

Podobné recepty:
  • Kurací šalát s avokádom

    Kurací šalát s avokádom

  • Zelerový šalát so syrom a šampiňónmi

    Zelerový šalát so syrom a šampiňónmi

  • Piyaz (turecký fazuľový šalát)

    Piyaz (turecký fazuľový šalát)

kuk