Ragú z bažanta na spôsob monteglace

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g upečeného mäsa z bažanta, 50 g upečenej husacej pečene, 50 g udusených šampiňónov, 25 g konzervovanej hľuzovky, 100 g omáčky madeira, 0,2 dl portského vína, 1 citrón, 10 ks paštétiek z maslového cesta.

Postup

Krok 1

Upečené, vykostené mäso z bažanta a pečená husacia pečeň sa nakrájajú na drobné rovnomerné kocky, pridajú sa na tenké plátky nakrájané udusené šampiňóny a najemno nakrájané hľuzovky. Pripravená zmes sa zmieša s omáčkou madeira, dochutí portským vínom a citrónovou šťavou. Hotové ragú sa plní do pečených paštétok z maslového cesta a v rozohriatej rúre sa pred podávaním ohreje.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 986
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

987

Podobné recepty:
  • Praženicová nátierka

    Praženicová nátierka

  • Diviak s vínom a lekvárom

    Diviak s vínom a lekvárom

  • Falošná taramosalata/ Lososová nátierka z nepravého lososa

    Falošná taramosalata/ Lososová nátierka z nepravého lososa

kuk