Horiace kura Attila

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kura, 2 cibule, 2 lyžice masti, 2 papriky, 2 rajčiny, soľ, mletú sladkú a štipľavú papriku, 6 šampiňónov, kečup, 0,2 dl pálenky (slivovica, koňak), kurací vývar.

Postup

Krok 1

Na masti speníme cibuľu a pridáme jednotlivé porcie, kože zbaveného, kurčaťa, posypeme paprikou, posolíme a podlejeme vývarom. Pridáme pokrájané papriky, rajčiaky, šampiňóny a udusíme do mäkka. Hotové zahustíme kečupom. Pri servírovaní pokrm polejeme pálenkou a zapálime.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1388
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1389

Podobné recepty:
  • Pečené kurča s citrónom a so zemiakmi

    Pečené kurča s citrónom a so zemiakmi

  • Rýchle občerstvenie pre návštevu

    Rýchle občerstvenie pre návštevu

  • Žemľová plnka s mandľami

    Žemľová plnka s mandľami

kuk