Zeleninová roláda

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 lístkové cesto, 1 vrecúško mrazenej zeleniny alebo 250 g čerstvej zeleniny pokrájanej na malé kocky, vegetu, vajce na potretie.

Postup

Krok 1

Lístkové cesto rozvaľkáme na plát na ktorý rovnomerne rozložíme vrstvu mrazenej zeleniny. Jemne posypeme vegetou a zvinieme do rolády. Položíme na pekáč, potrieme vajcom a pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 250 stupňov Celzia do zhnednutia. Roládu pokrájanú na asi 1 centimetrové plátky podávame teplú, prípadne studenú.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1916
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1917

Podobné recepty:
  • Paradajková omeleta so syrom

    Paradajková omeleta so syrom

  • Grécky prekladaný baklažán

    Grécky prekladaný baklažán

  • Syrová omeleta II

    Syrová omeleta II

kuk