Zeleninová roláda

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 lístkové cesto, 1 vrecúško mrazenej zeleniny alebo 250 g čerstvej zeleniny pokrájanej na malé kocky, vegetu, vajce na potretie.

Postup

Krok 1

Lístkové cesto rozvaľkáme na plát na ktorý rovnomerne rozložíme vrstvu mrazenej zeleniny. Jemne posypeme vegetou a zvinieme do rolády. Položíme na pekáč, potrieme vajcom a pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 250 stupňov Celzia do zhnednutia. Roládu pokrájanú na asi 1 centimetrové plátky podávame teplú, prípadne studenú.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1497
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1498

Podobné recepty:
  • Talianske syrové guľky

    Talianske syrové guľky

  • Pre krvnú skupinu 0: omáčka "sabdží z cvikle"

    Pre krvnú skupinu 0: omáčka "sabdží z cvikle"

  • Parené buchty s kakaovou plnkou

    Parené buchty s kakaovou plnkou