Zeleninová roláda

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 lístkové cesto, 1 vrecúško mrazenej zeleniny alebo 250 g čerstvej zeleniny pokrájanej na malé kocky, vegetu, vajce na potretie.

Postup

Krok 1

Lístkové cesto rozvaľkáme na plát na ktorý rovnomerne rozložíme vrstvu mrazenej zeleniny. Jemne posypeme vegetou a zvinieme do rolády. Položíme na pekáč, potrieme vajcom a pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 250 stupňov Celzia do zhnednutia. Roládu pokrájanú na asi 1 centimetrové plátky podávame teplú, prípadne studenú.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1905
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1906

Podobné recepty:
  • Obilná placka

    Obilná placka

  • Syrový puding

    Syrový puding

  • Sýte hovädzie rezne

    Sýte hovädzie rezne

kuk