Pečené kurča I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kurča, soľ, 1 lyžica rastlinného oleja, hydinový vývar.

Postup

Krok 1

Očistené a umyté kurča osolíme, vložíme do pekáča, pokvapkáme rastlinným olejom, podlejeme hydinovým vývarom, prikryjeme a dáme piecť do vyhriatej rúry. Keď je kurča takmer mäkké, pekáč odkryjeme a kurča dopečieme tak, aby malo zlatú, chrumkavú kožu. Podávame s dusenou zeleninou alebo s rôznymi zeleninovými šalátmi, prípadne prelievame nevarenými omáčkami, pričom dbáme na dodržiavanie vhodnosti kombinácie s hlavnou živočíšnou skupinou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2875
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2876

Podobné recepty:
  • Kura na hermelíne

    Kura na hermelíne

  • Kapustové závitky s hydinovým mäsom a tofu

    Kapustové závitky s hydinovým mäsom a tofu

  • Štipľavé kuracie tortilly

    Štipľavé kuracie tortilly

kuk