Zeler vyprážaný so syrom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g zeleru, 200 g eidamu, 2 vajcia, 1 dl mlieka, 80 g hladkej múky, 100 g tuku, ocot, soľ.

Postup

Krok 1

Očistený zeler uvaríme v osolenej a okyslenej vode do polomäkka. Vychladnutý pokrájame na plátky spolu so syrom. Na špáradlo napichneme plátok zeleru a syra, osolíme, namočíme do cestička z vajec, mlieka múky a postupne všetko vypražíme v horúcom tuku z oboch strán. Namiesto syra môžeme použiť tenké plátky šunky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 994
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

995

Podobné recepty:
  • Zemiakové pampúchy

    Zemiakové pampúchy

  • Švédska ryžová kaša

    Švédska ryžová kaša

  • Vyprážané pirohy

    Vyprážané pirohy

kuk