Morka na spôsob hradnej panej

2015-09-29

Ingrediencie

  • 750 g morčacích pŕs, 50 g šunky, 50 g eidamu, 5 vajec, 50 g hladkej múky, 125 g oleja, 200 g broskyňového kompótu, prípadne aj trocha višňového kompótu.

Postup

Krok 1

Morčacie prsia odblaníme, nakrájame ich na rezne, ktoré zľahka naklepeme, osolíme a na každý položíme po plátku šunky a syra. Rezne preložíme na polovicu a okraje zaklepeme. Obalíme ich v hladkej múke, v rozšľahaných vajciach a vypražíme na oleji do zlatista. Na tanieri mäso obložíme kompótovými broskyňami a višňami. Podávame s hranolčekmi, varenými zemiakmi alebo s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 838
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

839

Podobné recepty:
  • Hydinová pečeň Monte negro

    Hydinová pečeň Monte negro

  • Krčmársky bravčový rezeň Ondráš

    Krčmársky bravčový rezeň Ondráš

  • Kuracie prsia s rokfortovou omáčkou

    Kuracie prsia s rokfortovou omáčkou

kuk