Rajčinová nátierka

1970-01-01

Ingrediencie

  • 2 rajčiny, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžicu medu, 50 g syru Lučina, 1/2 lyžičky vínneho octu, maslo.

Postup

Krok 1

Rajčiny ošúpeme, zbavíme jadrovníkov a šťavy a nakrájame na malé kocky. Banán rozotrieme s Lučinou, medom a prelisovaným cesnakom. Primiešame vínny ocot, rajčiny, zmäknuté maslo. Podľa chuti osolíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 839
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

840

Podobné recepty:
  • Kyjevská sardinková nátierka

    Kyjevská sardinková nátierka

  • Cammembertová nátierka

    Cammembertová nátierka

  • Zelerový Cordon Bleu

    Zelerový Cordon Bleu

kuk