Rajčinová nátierka

1970-01-01

Ingrediencie

  • 2 rajčiny, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžicu medu, 50 g syru Lučina, 1/2 lyžičky vínneho octu, maslo.

Postup

Krok 1

Rajčiny ošúpeme, zbavíme jadrovníkov a šťavy a nakrájame na malé kocky. Banán rozotrieme s Lučinou, medom a prelisovaným cesnakom. Primiešame vínny ocot, rajčiny, zmäknuté maslo. Podľa chuti osolíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 852
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

853

Podobné recepty:
  • Papriky pre kuchárov amatérov

    Papriky pre kuchárov amatérov

  • Stratené vajcia v saláme

    Stratené vajcia v saláme

  • Syrové kornútiky

    Syrové kornútiky

kuk