Bravčové koleno mňam

2015-12-15

Ingrediencie

  • 1 ks vykostené bravčové koleno
  • 2 lyžica francúzskej horčice
  • 6 strúčik cesnaku
  • 1 ks cibuľu
  • trochu soľ
  • trochu svetlé pivo.

Postup

Krok 1

Z horčice, prelisovaného cesnaku a piva vymiešame kašičku. Plát mäsa položíme na dosku kožou dolu. Mäso mierne naklepeme, posolíme a potrieme horčicovou kašičkou. Mäso zvinieme do rolády a spevníme niťou. Na pekáč nalejeme trochu piva, vložíme nadrobno pokrájanú cibuľu a vložíme doň roládu. Pečieme asi 90 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1408
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1409

Podobné recepty:
  • Baranie saté so sójovou omáčkou

    Baranie saté so sójovou omáčkou

  • Diabolské šúľance

    Diabolské šúľance

  • Mäsové fondue

    Mäsové fondue

kuk