Zemiakové karbonátky s hubami

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1 kg uvarených zemiakov, 2 cibule, 1 lyžicu masti, 3 lyžice sušených húb, 3 lyžice hrubej múky, soľ, mleté čierne korenie, čerstvú pažítku, 2 vajcia, mlieko, strúhanku, olej a kečup.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvarené v šupke postrúhame. Namočené huby varíme vo vode asi 10 minút. Huby precedíme, pokrájame na drobno pokrájame a pridáme k zemiakom. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masti a aj stukom pridáme k zemiakom. Pridáme 1 vajce, múku, osolíme, okoreníme, pridáme pokrájanú pažítku a vypracujeme cesto. Zo zmesi fomujeme karbonátky, ktoé obalíme vo vajci s mliekom a strúhanke a vypražíme na oleji. Podávame s kečupom a šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 841
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

842

Podobné recepty:
  • Cestoviny so syrovou omáčkou a zeleninou

    Cestoviny so syrovou omáčkou a zeleninou

  • Fašírky zo šošovice

    Fašírky zo šošovice

  • Brokolica s tofu, hráškom, šampiónmi a zemiakmi

    Brokolica s tofu, hráškom, šampiónmi a zemiakmi

kuk