Panenka plnená zemiakovou plackou

2003-06-09

Ingrediencie

  • 150 g bravčovej panenky, 2 lyžice sterilizovanej kukurice, 50 g čínskych húb shitake, 70 g prerastenej slaniny, 2 chilli papričky, 2 až 3 zemiaky, škrobovú múčku, kôpor, rajčinový pretlak, cukor.

Postup

Krok 1

Do mäsa nožom urobíme vrecko, naplníme ho slaninou a osmaženými hubami shitake s kukuricou. Vrecko uzatvoríme ihlicou a mäso opečieme na oleji. Potom preložíme na pekáč a necháme dopiecť v rúre. Do výpeku pridáme rajčinový pretlak, trochu cukru, najemno pokrájané chilli papričky a trochu červeného vína. Uvaríme hustejšiu omáčku. Podávame s plackami z postrúhaných zemiakov, škrobovej múčky, kôpru a najemno pokrájaných chilli papričiek, preliate rajčinovou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 822
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

823

Podobné recepty:
  • Vyprážané bravčové rezy s pórom

    Vyprážané bravčové rezy s pórom

  • Teľací rezeň Praha

    Teľací rezeň Praha

  • Bravčové vrabce s kapustou a zemiakovou knedľou

    Bravčové vrabce s kapustou a zemiakovou knedľou

kuk