Jablkovoorechový chlebík

2003-10-31

Ingrediencie

  • 4 kg očistených, postrúhaných jabĺk, 200 g sušených sliviek, 200 g hrozienok, 150 g vlašských orechov, 125 g práškového cukru, lyžičku kakaa, škoricový cukor, 2 lyžice rumu, 500 g hladkej múky, 1 kypriaci prášok.

Postup

Krok 1

Postrúhané jablká, posekané slivky, hrozienka posekané vlašské orechy, práškový cukor, kakao, škoricový cukor a rum vymiešame a necháme niekoľko hodín odležať. Potom primiešame múku a kypriaci prášok a masu vylejeme na vymastený a múkou vysypanej formy. Pečieme pri teplote 175 stupňov Celzia asi 1 hodinu. Po upečení vyklopíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 737
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

738

Podobné recepty:
  • Toffife po domácky

    Toffife po domácky

  • Bábovka z pudingov

    Bábovka z pudingov

  • Studená jahodová polievka

    Studená jahodová polievka

kuk