Kura po gazdovsky

2003-06-03

Ingrediencie

  • 1 kg kyslej kapusty, cibuľu, 4 kuracie stehná, masť, 200 g prerastanej slaniny, mleté čierne korenie, hladkú múku, soľ, rascu.

Postup

Krok 1

Kuracie stehná osolíme, okoreníme, obložíme prúžkami slaniny. Na masti speníme cibuľu, prisypeme k nej trochu hladkej múky a podlejeme teplou vodou. Pridáme časť kyslej kapusty, na ňu poukladáme kuracie stehná a prikryjeme zvyšnou kapustou, zakryjeme pokrievkou a dusíme. Potom stehná vyberieme a aby boli chrumkavé, dáme ich na kapustu a hrniec dáme asi na 15 minút do rúry.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 955
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

956

Podobné recepty:
  • Kuracie prsia vyprážané v cestíčku

    Kuracie prsia vyprážané v cestíčku

  • Kuracie cacciatore

    Kuracie cacciatore

  • Kuracie prsia pečené vo vrecúšku

    Kuracie prsia pečené vo vrecúšku

kuk