Kura po gazdovsky

2003-06-03

Ingrediencie

  • 1 kg kyslej kapusty, cibuľu, 4 kuracie stehná, masť, 200 g prerastanej slaniny, mleté čierne korenie, hladkú múku, soľ, rascu.

Postup

Krok 1

Kuracie stehná osolíme, okoreníme, obložíme prúžkami slaniny. Na masti speníme cibuľu, prisypeme k nej trochu hladkej múky a podlejeme teplou vodou. Pridáme časť kyslej kapusty, na ňu poukladáme kuracie stehná a prikryjeme zvyšnou kapustou, zakryjeme pokrievkou a dusíme. Potom stehná vyberieme a aby boli chrumkavé, dáme ich na kapustu a hrniec dáme asi na 15 minút do rúry.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 949
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

950

Podobné recepty:
  • Kurča na šampiňónoch

    Kurča na šampiňónoch

  • Kura so zelerom a tekvicovými semienkami

    Kura so zelerom a tekvicovými semienkami

  • Pečeňová paštéta

    Pečeňová paštéta

kuk