Losos s pomarančovou omáčkou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Plátky vykosteného lososa, soľ, mleté biele korenie, 3 pomaranče, tuk, 1 lyžičku škrobovej múčky, 1 až 1,5 dl sladkej smotany.

Postup

Krok 1

Plátky lososa osolíme, okoreníme, pokvapkáme šťavou z pomaranča a opečieme z oboch strán na horúcom tuku. Mäkké mäso vyberieme a do výpeku pridáme šťavu z dvoch pomarančov. Malé množstvo škrobovej múčky zmiešame so sladkou smotanou, primiešame do šťavy a pridáme plátky pomaranča. Krátko povaríme. Lososa na tanieri prelejeme omáčkou a ako prílohu podávame varené zemiaky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2751
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2752

Podobné recepty:
  • Rybacia klobása

    Rybacia klobása

  • Omeleta s údenou treskou

    Omeleta s údenou treskou

  • Tiramisu po domácky

    Tiramisu po domácky

kuk