Pstruh na španielsky spôsob

2003-12-15

Ingrediencie

  • 2 pstruhov, 1/2 citróna, 2 lyžice oleja, 100 g strúhanky, 1 strúčik cesnaku, 4 lyžice sherry, 1 lyžicu nasekanej petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Pstruhy potrieme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme. Na panvici zohrejeme olej, dáme dole z ohňa, pridáme strúhanku, nadrobno posekaný cesnak, petržlenovú vňať a dobre premiešame. Polovicu zmesi dáme na dno pekáča, na zmes položíme pstruhov a zasypeme druhou polovicou zmesi. Pokvapkáme citrónovou šťavou a pečieme v rozohriatej rúre. Po piatich minútach prilejeme sherry a pečieme ďalších 10 minút. Príloha: zemiaky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 749
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

750

Podobné recepty:
  • Zapečené kuracie prsia

    Zapečené kuracie prsia

  • Pikantné bažantie prsia

    Pikantné bažantie prsia

  • Zoborská pikantná pochúťka

    Zoborská pikantná pochúťka

kuk