Thajské krevety á la Saša

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Tigrie krevety (Jumbo), 2 až 3 malé papričky čili, 1 lyžičku kečupu, šťavu z dvoch citrónov.

Postup

Krok 1

Mrazené, alebo aj čerstvé krevety ponoríme na 30 sekúnd do vriacej vody, po sfarbení do ružova vyberieme, prudko ochladíme, olúpeme. 'Črievko', prebiehajúce na hornej časti očistíme. Na panvici zohrejeme olej, vložíme doň čili papričky a po ich sfarbení do hneda vložíme krevety, pridáme kečup, zamiešame a zalejeme šťavou z dvoch citrónov. Podávame teplé, ale aj na studenej mise s oblohou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 939
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

940

Podobné recepty:
  • Špenátová nátierka

    Špenátová nátierka

  • Šalát z vyprážaných baklažánov a paprík

    Šalát z vyprážaných baklažánov a paprík

  • Pizza s baklažánom a hríbmi

    Pizza s baklažánom a hríbmi

kuk