Thajské krevety á la Saša

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Tigrie krevety (Jumbo), 2 až 3 malé papričky čili, 1 lyžičku kečupu, šťavu z dvoch citrónov.

Postup

Krok 1

Mrazené, alebo aj čerstvé krevety ponoríme na 30 sekúnd do vriacej vody, po sfarbení do ružova vyberieme, prudko ochladíme, olúpeme. 'Črievko', prebiehajúce na hornej časti očistíme. Na panvici zohrejeme olej, vložíme doň čili papričky a po ich sfarbení do hneda vložíme krevety, pridáme kečup, zamiešame a zalejeme šťavou z dvoch citrónov. Podávame teplé, ale aj na studenej mise s oblohou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 928
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

929

Podobné recepty:
  • Jablkový koláč z lístkového cesta

    Jablkový koláč z lístkového cesta

  • Kuracie rezne plnené šampiňónmi

    Kuracie rezne plnené šampiňónmi

  • Mušle pečené na rošte

    Mušle pečené na rošte

kuk