Veľkonočný baránok

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 20 rožkov, 2 klobásy, kúsok slaniny, 5 vajec, vývar z údeného mäsa, petržlenovú vňať, zeleninovú koreniacu zmes, majorán, mletú červenú papriku.

Postup

Krok 1

Rožky, klobásu, slaninu pokrájame na malé kocky, premiešame, pridáme pokrájanú petržlenovú vňať, vývar z údeného, zeleninovú koreniacu zmes, mletú červenú papriku, majorán. Premiešame, dáme na vymastený plech a upečieme vo vyhriatej rúre. Pečieme asi 30 minút. Podávame studené s klobásou, chrenom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 4226
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

4227

Podobné recepty:
  • Studená chrenová omáčka

    Studená chrenová omáčka

  • Baklažán s kuracou plnkou

    Baklažán s kuracou plnkou

  • Omáčka ravigote

    Omáčka ravigote

kuk