Kávové zrná II

2004-05-19

Ingrediencie

  • 1 vrecúško piškót, 140 g masla, 50 g práškového cukru, 100 g mletých vlašských orechov, 100 g hrozienok, škoricu, 4 lyžice rumu, 1 lyžicu kakaa, čokoládovú polevu, orechy a mandle ako jadrá zŕn.

Postup

Krok 1

Piškóty postrúhame a zmiešame s maslom, cukrom, pomletými orechmi, hrozienkami, škoricou rumom a kakaom. Vypracujeme na polotuhú hmotu. Necháme odstáť v chladničke. Z hmoty tvarujeme kávové zrná asi 3 cm veľké, do ktorých zabalíme orech, alebo mandľu. Namáčame v čokoládovej poleve a necháme stuhnúť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1040
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1041

Podobné recepty:
  • Fazuľový hrniec

    Fazuľový hrniec

  • Jemný mandľovo maslový krém

    Jemný mandľovo maslový krém

  • Vanilkový likér

    Vanilkový likér

kuk