Ríbezľový lekvár s mrkvou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Na 1 l ríbezľovej šťavy 330 g uvarenej mrkvy, 750 g kryštálového cukru na 1 kg ríbezľovo mrkvovej zmesi

Postup

Krok 1

Ríbezle prepasírujeme, pridáme uvarenú prepasírovanú mrkvu, cukor, premiešame a necháme odstáť do druhého dňa. Na druhý deň varíme lekvár v menších dávkach, vždy 15 minút za stáleho miešania. Horúci nalejeme do fliaš, dobre uzatvoríme, obrátime hore dnom a necháme vychladnúť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1003
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1004

Podobné recepty:
  • Halušky s cibuľou

    Halušky s cibuľou

  • Broskyňovo melónový džem

    Broskyňovo melónový džem

  • Hermelínová nátierka

    Hermelínová nátierka

kuk