Hríbový puding

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g surových húb, 50 g masla, 3 vajcia, 1 malú naberačku kuracieho vývaru, 30 g strúhaného ementálu, soľ, mleté čierne korenie. Bešamel: 30 g masla, 1 lyžicu múky, šálku mlieka.

Postup

Krok 1

Očistené, dobre umyté huby veľmi najemno pokrájame, osolíme, okoreníme a podusíme na masle. Keď trochu zmäknú, podlejeme ich vývarom a dodusíme ich. Po odstavení z ohňa primiešame bešamel, vajcia a postrúhaný syr. Všetko dáme do pudingovej formy a uvaríme vo vodnom kúpeli. Podávame po polievke, ako predjedlo pred hlavným jedlom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 856
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

857

Podobné recepty:
  • Školská tvarohová žemľa – sladká

    Školská tvarohová žemľa – sladká

  • Zapekané špenátové halušky

    Zapekané špenátové halušky

  • Šalát zo zelených lístkov, nektáriniek a kozieho syra

    Šalát zo zelených lístkov, nektáriniek a kozieho syra

kuk