Cestoviny so syrom a pórom

2016-04-11
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 25 min.

Popis

Čerstvý pór je výbornou ingredienciou ku cestovinám. Vyskúšajte túto omáčku a budete ju chcieť znova!

Ingrediencie

  • 1 bal cestovín
  • soľ
  • pór
  • 2 ks rajčiny
  • 1 ks cibuľu
  • olej
  • 100 g tvrdého syra
  • 2 dl bujónu
  • strúhaný muškátový oriešok

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme v osolenej vode a scedíme.

Krok 2

Pór pokrájaný na kolieska tiež uvaríme v osolenej vode, scedíme a necháme odkvapkať. Rajčiny ošúpeme, zbavíme semienok a pokrájame na kúsky. Nadrobno pokrájanú cibuľu a pokrájané rajčiny zmiešame s cestovinami, prilejeme bujón, primiešame pór, postrúhaný syr a muškátový oriešok.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 884
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

885

Podobné recepty:
  • Karfiolová nátierka II

    Karfiolová nátierka II

  • Kvasené huby

    Kvasené huby

  • Langoše podľa starej mamy z hladkej pšeničnej múky

    Langoše podľa starej mamy z hladkej pšeničnej múky

kuk