Šalát zo zveriny
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Zverina , Jeleň, srnec, daniel
Ingrediencie
- 250 g duseného, alebo pečeného mäsa zo zveriny, 200 g uvarených zemiakov, 100 g kyslých uhoriek, 100 g uvarenej mrkvy, 50 h uvareného zeleru, 100 g majonézy, 2 dl kyslej smotany, 1 cibuľu, 15 g cukru, 1 lyžicu horčice, soľ, mleté čierne korenie, citrónovú šťavu.
Postup
Krok 1
Mäso pokrájame na rezance, pridáme pokrájané zemiaky, uhorky, mrkvu a zeler. Do majonézy pridáme horčicu, smotanu, cukor, citrónovú šťavu, soľ, korenie a nadrobno posekanú cibuľu. Pridáme mäso so zeleninou a premiešame.