Šalát zo zveriny

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g duseného, alebo pečeného mäsa zo zveriny, 200 g uvarených zemiakov, 100 g kyslých uhoriek, 100 g uvarenej mrkvy, 50 h uvareného zeleru, 100 g majonézy, 2 dl kyslej smotany, 1 cibuľu, 15 g cukru, 1 lyžicu horčice, soľ, mleté čierne korenie, citrónovú šťavu.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezance, pridáme pokrájané zemiaky, uhorky, mrkvu a zeler. Do majonézy pridáme horčicu, smotanu, cukor, citrónovú šťavu, soľ, korenie a nadrobno posekanú cibuľu. Pridáme mäso so zeleninou a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 812
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

813

Podobné recepty:
  • Karfiolové lasagne s malinami

    Karfiolové lasagne s malinami

  • Bulharská sarma

    Bulharská sarma

  • Zapekaný karfiol s vôňou údeniny

    Zapekaný karfiol s vôňou údeniny

kuk