Kačica na víne

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kačicu, 40 g masla, 40 g šunky, 1 dl vína, vývar alebo vodu, soľ, mleté čierne korenie, 20 g hladkej múky.

Postup

Krok 1

V pekáči rozpustíme maslo, pridáme na drobno pokrájanú šunku a vložíme osušenú a vysolenú kačicu, ktorú prudko opečieme zo všetkých strán. Kačicu podlejeme vínom, pridáme soľ, korenie a prikrytú pečieme vo vyhriatej rúre. Podľa potreby pridávame vývar alebo vodu. Upečenú kačicu nakrájame a upravíme ako teplú misu. Šťavu zahustíme múkou, dobre prevaríme a precedíme na mäso.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1256
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1257

Podobné recepty:
  • Chorvátske morčacie rolky

    Chorvátske morčacie rolky

  • Belianska omeleta s kuracou pečeňou

    Belianska omeleta s kuracou pečeňou

  • Kuracie stehná na cesnaku

    Kuracie stehná na cesnaku

kuk