Hovädzie mäso na olivách

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 800 g hovädzieho stehna, obrovské zelené olivy bez kôstok, olivový olej, paradajkový pretlak, petržlenovú vňať, červené víno, soľ.

Postup

Krok 1

Hovädzie mäso nakrájame na väčšie kocky. Opečieme na olivovom oleji, posolíme, prikryjeme a dusíme vo vlastnej šťave asi 30 minút. Podlejeme paradajkovým pretlakom, červeným vínom, pridáme väčšie množstvo obrovských zelených olív a dusíme. Nakoniec pridáme nasekanú petržlenovú vňať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1428
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1429

Podobné recepty:
  • Biela rybia polievka

    Biela rybia polievka

  • Karfiol v karí omáčke

    Karfiol v karí omáčke

  • Trojobal z ovsených vločiek

    Trojobal z ovsených vločiek

kuk