Štipľavé mäsové rezance

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 400 g ravčového mäsa zo stehna (alebo karé), soľ, mleté čierne korenie, 1 feferón, 1 lyžicu horčice, 1 dl bieleho vína.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezance, ktoré opečieme na horúcom oleji. Osolíme, okoreníme, pridáme posekaný feferón a podlejeme vínom. Chvíľu podusíme, pridáme horčicu, premiešame a ešte krátko podusíme. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 938
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

939

Podobné recepty:
  • Baranie rebierko na cigánsky spôsob

    Baranie rebierko na cigánsky spôsob

  • Škoricový komisár

    Škoricový komisár

  • Rajčinová nátierka

    Rajčinová nátierka

kuk