Štipľavé mäsové rezance

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 400 g ravčového mäsa zo stehna (alebo karé), soľ, mleté čierne korenie, 1 feferón, 1 lyžicu horčice, 1 dl bieleho vína.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezance, ktoré opečieme na horúcom oleji. Osolíme, okoreníme, pridáme posekaný feferón a podlejeme vínom. Chvíľu podusíme, pridáme horčicu, premiešame a ešte krátko podusíme. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 929
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

930

Podobné recepty:
  • Syrové tajomstvo

    Syrové tajomstvo

  • Bravčová porchetta

    Bravčová porchetta

  • Cigánska pečienka

    Cigánska pečienka

kuk