Zbojnícke mešce

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g bravčového stehna, 200 g údenej klobásy, 1 parenicu, sterilizovaný hrášok, mrkvu, horčicu, soľ, mleté čierne korenie, 20 g hladkej múky, olej, cibuľu, mletú červenú papriku.

Postup

Krok 1

Z mäsa nakrájame rezne, ktoré osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Na rezne položíme klobásu pokrájanú na kocky, hrášok a mrkvu. Rezne zvinieme a zviažeme niťou. Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu na ktorú poukladáme mešce. Prudko ich opečieme, poprášime paprikou, podlejeme vodou alebo vývarom a dusíme. Keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme, odstránime niť, ktorú nahradíme parenicou. Šťavu poprášime múkou, podlejeme vodou a povaríme. Podávame s hranolčekmi a zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 910
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

911

Podobné recepty:
  • Nátierka z kyslej kapusty

    Nátierka z kyslej kapusty

  • Pečené bravčové rebrá

    Pečené bravčové rebrá

  • Škoricovník starej mamy

    Škoricovník starej mamy

kuk