Jahodové tiramisu

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 200 g cukru, 0,5 l šľahačkovej smotany, 500 g jemného tvarohu mascarpone, 1 vrecúško vanilkového cukru, 300 g jahôd, 7 lyžíc griodky, 32 piškót, 4 plátky želatíny.

Postup

Krok 1

Jahody pokrájané na plátky a piškóty pokvapkáme griodkou. Smotanu vyšľaháme s 20 g cukru a časťou vanilkového cukru. Zvyšok cukru, vanilkový cukor a mascarpone vymiešame. Želatínu pripravíme podľa návodu. Do smotany zamiešame časť plátkov jahôd a želatínu a spojíme s tvarohovým krémom. Formu vyložíme potravinovou fóliou. Na dno dáme plátky jahôd, na to krém, vrstvu piškót a opakujeme do spotrebovania surovín. Prekryjeme fóliou a necháme stuhnúť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1047
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1048

Podobné recepty:
  • Kysnutý lekvárový koláč

    Kysnutý lekvárový koláč

  • Hubový perkelt s čipetkami

    Hubový perkelt s čipetkami

  • Torta Red velvet

    Torta Red velvet

kuk