Morské rybičky na šampanskom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 morské rybičky, 2 poháre šampanského, 40 g masla, 2,5 dl smotany, hladkú múku, soľ.

Postup

Krok 1

Osušené ryby osolíme, obalíme v múke a opečieme na masle z oboch strán. Podlejeme šampanským, pridáme smotanu a vložíme do rúry vyhriatej na maximum. Pečieme 6 až 8 minút. Podávame so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 924
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

925

Podobné recepty:
  • Plnené zemiaky

    Plnené zemiaky

  • Zemiaky zapečené s lososom

    Zemiaky zapečené s lososom

  • Šalát z pečených zemiakov

    Šalát z pečených zemiakov

kuk