Šalát z hovädzieho mäsa I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g uvareného hovädzieho mäsa, 4 stredne veľké zemiaky, 2 mrkvy, 50 g sterilizovaného hrášku, 2 stredne veľké sterilizované uhorky, soľ, 2 vajcia uvarené na tvrdo, majonéza, šalátové listy.

Postup

Krok 1

Uvarené mäso pokrájame na kocky. Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť, ošúpeme a pokrájame na menšie kocky. Očistenú mrkvu uvaríme, pokrájame a zľahka premiešame spolu s mäsom, so zemiakmi, sterilizovaným hráškom a s pokrájanými sterilizovanými uhorkami. Osolíme, pridáme uvarené vajcia pokrájané nadrobno (polovicu vajca môžeme nechať na ozdobenej, majonézu a zľahka premiešame. Podávame na čerstvých šalátových listoch. Podľa chuti môžeme šalát okoreniť mletým čiernym korením alebo oreganom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 737
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

738

Podobné recepty:
  • Sezónny letný šalát

    Sezónny letný šalát

  • Tofu šalát

    Tofu šalát

  • Šalát z kapra

    Šalát z kapra

kuk