Studená tekvicová omáčka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 kg tekvice, 2,5 dl oleja, 2 feferóny, 2 cibule, 1 hlávku cesnaku, soľ, 100 g kryštálového cukru, mleté čierne korenie, 1 dl octu, 4 lyžice horčice.

Postup

Krok 1

Očistenú tekvicu pokrájame na kocky a podusíme ju na oleji. Pridáme pokrájané feferóny, nadrobno pokrájanú cibuľu, nadrobno pokrájaný cesnak, soľ, cukor, korenie, ocot, horčicu. Krátko spolu podusíme a rozmixujeme. Omáčkou naplníme poháre, uzatvoríme ich a sterilizujeme asi 10 minút. Používame ako tatársku omáčku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 903
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

904

Podobné recepty:
  • Fazuľový vianočný šalát

    Fazuľový vianočný šalát

  • Rizoto s vínom

    Rizoto s vínom

  • Opečené zemiaky

    Opečené zemiaky

kuk