Divina s rumom

2016-05-02
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 60 min.
  • Čas varenia : 30 min.
  • Celkový čas : 90 min.

Popis

Mäso z diviny pripravené na rume necháme hodinu odstáť v chladničke. Potom ho smažíme a pripravíme domäkka.

Ingrediencie

  • 600 g mäsa z diviny
  • 6 ks sterilizovaných uhoriek
  • 1 ks kapiu
  • 1 ks cibuľu
  • 1 konzerva sterilizovaného hrášku
  • 3 lyžica kečupu
  • 2 lyžica worcestrovej omáčky
  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžička mletého čierneho korenia
  • 1 dl rumu
  • čili
  • olej

Postup

Krok 1

Mäso z diviny pokrájame na rezance, pridáme sterilizované uhorky pokrájané na rezance, kapiu na rezance, cibuľu pokrájanú na drobno, sterilizovaný hrášok, kečup, worcestrovú omáčku, soľ, mleté čierne korenie, rum, čili a všetko spolu zmiešame. Odložíme do chladničky na jednu hodinu.

Krok 2

Smažíme, za stáleho miešania, na horúcom oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1042
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1043

Podobné recepty:
  • Rezne v kapuste

    Rezne v kapuste

  • Plnené zapekané jablká

    Plnené zapekané jablká

  • Jahňacie rebierka s paprikovou omáčkou

    Jahňacie rebierka s paprikovou omáčkou

kuk