Divina s rumom
2016-05-02- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Zverina , Jeleň, srnec, daniel
- Počet porcií : 4
- Čas prípravy : 60 min.
- Čas varenia : 30 min.
- Celkový čas : 90 min.
Popis
Mäso z diviny pripravené na rume necháme hodinu odstáť v chladničke. Potom ho smažíme a pripravíme domäkka.
Ingrediencie
- 600 g mäsa z diviny
- 6 ks sterilizovaných uhoriek
- 1 ks kapiu
- 1 ks cibuľu
- 1 konzerva sterilizovaného hrášku
- 3 lyžica kečupu
- 2 lyžica worcestrovej omáčky
- 1 lyžička soli
- 1 lyžička mletého čierneho korenia
- 1 dl rumu
- čili
- olej
Postup
Krok 1
Mäso z diviny pokrájame na rezance, pridáme sterilizované uhorky pokrájané na rezance, kapiu na rezance, cibuľu pokrájanú na drobno, sterilizovaný hrášok, kečup, worcestrovú omáčku, soľ, mleté čierne korenie, rum, čili a všetko spolu zmiešame. Odložíme do chladničky na jednu hodinu.
Krok 2
Smažíme, za stáleho miešania, na horúcom oleji.