Poľovnícka roláda

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg srnčieho alebo jelenieho chrbta, 4 borievky, 2 väčšie cibule, 4 strúčiky cesnaku, 120 g údenej slaniny, potlčené čierne korenie, soľ, 125 g masla.

Postup

Krok 1

Mäso vykostíme, odblaníme, umyjeme, rozrežeme na plát, ktorý posypeme potlčenými borievkami a na niekoľko hodín odložíme do chladu. Odležané mäso naklepeme, okoreníme, posolíme, potrieme pretlačeným cesnakom, posypeme na plátky nakrájanou cibuľou, obložíme plátkami slaniny a stočíme. Zviažeme niťou a na rozohriatom masle dusíme prikryté vo vlastnej šťave asi 40 minút. Počas dusenia občas obrátime. Podávame s dusenou zeleninou a žemľovou knedľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 917
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

918

Podobné recepty:
  • Artičoková plnka do pirohov

    Artičoková plnka do pirohov

  • Nepravá zabíjačková kaša

    Nepravá zabíjačková kaša

  • Jahodovo camemberový šalát

    Jahodovo camemberový šalát

kuk