Zemiakový šalát - predpríprava

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Zemiaky uvarené v šupke, ocot, soľ, cukor.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvarené v šupke ošúpeme, pokrájame na kolieska, alebo kocky a zalejeme horúcim sladko kyslým nálevom. Necháme odstáť v chlade, 2 až 3 hodiny. Nálev si pripravíme z vody, octu, cukru a soli. Po odstáti zemiakový šalát pripravíme spôsobom, na aký sme zvyknutí. Takto pripravený šalát má lepšiu chuť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 756
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

757

Podobné recepty:
  • Kapustné listy plnené mäsom

    Kapustné listy plnené mäsom

  • Tvarohové fánky

    Tvarohové fánky

  • Ryba zapečená so špenátom

    Ryba zapečená so špenátom

kuk