Zemiakový šalát - predpríprava

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Zemiaky uvarené v šupke, ocot, soľ, cukor.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvarené v šupke ošúpeme, pokrájame na kolieska, alebo kocky a zalejeme horúcim sladko kyslým nálevom. Necháme odstáť v chlade, 2 až 3 hodiny. Nálev si pripravíme z vody, octu, cukru a soli. Po odstáti zemiakový šalát pripravíme spôsobom, na aký sme zvyknutí. Takto pripravený šalát má lepšiu chuť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 793
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

794

Podobné recepty:
  • Pstruhy s petržlenovou plnkou

    Pstruhy s petržlenovou plnkou

  • Orientálna zelenina k bifteku

    Orientálna zelenina k bifteku

  • Opečené zemiaky

    Opečené zemiaky

kuk