Zemiakový šalát - predpríprava

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Zemiaky uvarené v šupke, ocot, soľ, cukor.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvarené v šupke ošúpeme, pokrájame na kolieska, alebo kocky a zalejeme horúcim sladko kyslým nálevom. Necháme odstáť v chlade, 2 až 3 hodiny. Nálev si pripravíme z vody, octu, cukru a soli. Po odstáti zemiakový šalát pripravíme spôsobom, na aký sme zvyknutí. Takto pripravený šalát má lepšiu chuť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 802
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

803

Podobné recepty:
  • Cesnaková pálenka proti vysokému tlaku

    Cesnaková pálenka proti vysokému tlaku

  • Rybie filé so zemiakovými šupinami

    Rybie filé so zemiakovými šupinami

  • Zapekané bravčové rezne

    Zapekané bravčové rezne

kuk