Restovaná kuracia pečeň

2015-09-29
  • Restovaná kuracia pečeň

Ingrediencie

  • 400 g pečene, 2 lyžice tuku, 2 plátky údenej slaniny, 1/2 lyžičky mletej papriky, mleté čierne, bylinkové korenie.

Postup

Krok 1

Do teplého tuku vložíme nadrobno pokrájanú údenú slaninu, opečieme, pridáme pokrájanú pečeň, koreniny a restujeme 5 minút. Miešame a nakoniec prilejeme 0,5 dl vody. Krátko prevaríme. Podávame s ryžou a s uhorkou alebo so šálátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1543
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1544

Podobné recepty:
  • Slepačie krokety

    Slepačie krokety

  • Kurča pečené v lístkovom ceste

    Kurča pečené v lístkovom ceste

  • Údený varený jazyk

    Údený varený jazyk

kuk