Novozélandské horčicové rezne (zo sóje)

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 balenie sójových plátkov, mleté čierne korenie, biely jogurt (kyslú smotanu), kečup, horčicu, petržlenovú vňať, soľ, vodu, zemiakový alebo kukuričný škrob, kurkumu, veľkú cibuľu,1 veľkú nastrúhanú mrkvu, olej, kúsok masla,1 papriku červenú, 1 papriku zelenú.

Postup

Krok 1

Cibuľu si podusíme na oleji, sójové plátky pripravíme podľa návodu na obale, potom ich dáme k cibuli a okoreníme. Podlejeme vodou a chvíľu dusíme. Na pásiky pokrájanú mrkvu a papriku krátko (asi 2 minúty) podusíme na masle. Zmiešame horčicu, kečup, škrobovú múčku, jogurt a za stáleho miešania pridáme do mäsa. Keď šťava zhustne, mäso odstavíme a môžeme podávať. Na každý rezeň položíme dusenú zeleninu. Podávame z cesnakovými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 768
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

769

Podobné recepty:
  • Reďkev s tvarohovým krémom

    Reďkev s tvarohovým krémom

  • Brokolicová štrúdľa

    Brokolicová štrúdľa

  • Palacinky s cuketou

    Palacinky s cuketou

kuk