Novozélandské horčicové rezne (zo sóje)

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 balenie sójových plátkov, mleté čierne korenie, biely jogurt (kyslú smotanu), kečup, horčicu, petržlenovú vňať, soľ, vodu, zemiakový alebo kukuričný škrob, kurkumu, veľkú cibuľu,1 veľkú nastrúhanú mrkvu, olej, kúsok masla,1 papriku červenú, 1 papriku zelenú.

Postup

Krok 1

Cibuľu si podusíme na oleji, sójové plátky pripravíme podľa návodu na obale, potom ich dáme k cibuli a okoreníme. Podlejeme vodou a chvíľu dusíme. Na pásiky pokrájanú mrkvu a papriku krátko (asi 2 minúty) podusíme na masle. Zmiešame horčicu, kečup, škrobovú múčku, jogurt a za stáleho miešania pridáme do mäsa. Keď šťava zhustne, mäso odstavíme a môžeme podávať. Na každý rezeň položíme dusenú zeleninu. Podávame z cesnakovými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 927
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

928

Podobné recepty:
  • Zemiaky zapekané s tofu

    Zemiaky zapekané s tofu

  • Parené buchty

    Parené buchty

  • Farfalle so špenátom a balkánskym syrom

    Farfalle so špenátom a balkánskym syrom

kuk