Švédsky kakaový koláč „Kladdkaka“

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 vajcia, 250 g kryštálového cukru, 100 g margarínu, 4 polievkové lyžice kakaa, 150g polohrubej múky, 1 vanilkový cukor, štipku soli.

Postup

Krok 1

Suroviny zmiešame na mazľavú hmotu, ktorú vylejeme do vymastenej a vymúčenej tortovej formy. Pri teplote 200 stupňov Celzia pečieme asi 15 minút (nie príliš dlho, koláč by mal ostať vláčny). Na záver môžeme posypať práškovým cukrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1518
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1519

Podobné recepty:
  • Karí z kapra na čínsky spôsob

    Karí z kapra na čínsky spôsob

  • Jemný ovocný koláč

    Jemný ovocný koláč

  • Nebeská máňa

    Nebeská máňa

kuk