Švédsky kakaový koláč „Kladdkaka“

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 vajcia, 250 g kryštálového cukru, 100 g margarínu, 4 polievkové lyžice kakaa, 150g polohrubej múky, 1 vanilkový cukor, štipku soli.

Postup

Krok 1

Suroviny zmiešame na mazľavú hmotu, ktorú vylejeme do vymastenej a vymúčenej tortovej formy. Pri teplote 200 stupňov Celzia pečieme asi 15 minút (nie príliš dlho, koláč by mal ostať vláčny). Na záver môžeme posypať práškovým cukrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1511
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1512

Podobné recepty:
  • Kjufteta s pečenými paprikami

    Kjufteta s pečenými paprikami

  • Müsli super

    Müsli super

  • Rigatone so sicílskym pestom

    Rigatone so sicílskym pestom

kuk