Losos pečený v provensálskej marináde

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 steaky z lososa, provensálske korenie, 1 lyžičku horčice, 2 lyžice masla, 2 strúčiky cesnaku, čierne korenie, soľ, olivový olej.

Postup

Krok 1

Z roztopeného masla, olivového oleja, horčice, drveného cesnaku, čierneho a provensálskeho korenia vymiešame marinádu. Rozmrazené steaky obalíme v marináde a pečieme (najlepšie v keramickom pekáči) pri teplote 180 stupňov Celzia, asi 15 minút. Podávame ozdobené plátkom citróna s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 987
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

988

Podobné recepty:
  • Losos so špenátom

    Losos so špenátom

  • Aromatické mušle varené vo woku

    Aromatické mušle varené vo woku

  • Raja na livornský spôsob

    Raja na livornský spôsob

kuk