Vyprážané ryžové guľky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 šálku ryže, 2 šálky kuracieho vývare, 2 vajcia, 1,5 dl smotany, 150 g ementálu, olej.

Postup

Krok 1

Ryžu uvaríme v kuracom vývare. Časť ryže si odložíme na obaľovanie. Žĺtky, smotanu a postrúhaný ementál vymiešame a vmiešame do hotovej ryže a necháme vychladnúť. Z ryže sformujeme guľky. Bielky vyšľaháme s malým množstvom vody. Guľky obalíme vo vyšľahaných bielkach, v ryži a vypražíme ich v horúcom oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1147
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1148

Podobné recepty:
  • Cestoviny zapekané so šľahačkovou smotanou

    Cestoviny zapekané so šľahačkovou smotanou

  • Hrášková polievka s mätou

    Hrášková polievka s mätou

  • Tvarohová nátierka II

    Tvarohová nátierka II

kuk