Juhočeské kapustníky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g hladkej múky, 500 g kvasenej kapusty, 250 g oškvarkov aj s masťou, rascu, soľ, 0,5 dl mlieka.

Postup

Krok 1

Na doske zmiešame všetky suroviny a poriadne vymiesime. Vyvaľkáme na plát asi 1 cm hrubý. Pomocou formičky na pagáče vytvarujeme kolieska, ktoré poukladáme na pekáč. Pečieme do ružova v rúre vyhriatej na 200 stupňov 25 až 30 minút. Podávame k pivu, vínu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1377
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1378

Podobné recepty:
  • Zemiakový koláč

    Zemiakový koláč

  • Baklažány plnené šunkou a šampiňónmi

    Baklažány plnené šunkou a šampiňónmi

  • Lokše plnené bryndzou a oškvarkami

    Lokše plnené bryndzou a oškvarkami

kuk