Kebabčeta (Bulharsko)

2004-05-11

    Ingrediencie

    • 1 kg mletého mäsa (60% bravčového, 40% hovädzieho), 1 dl vody, 1/4 lyžičky mletého čierneho korenia, 1 lyžičku soli, 1 lyžičku mletej rímskej rasce (v Bulharsku Kimion, v Rakúsku Kreuz Kümmel).

    Postup

    Krok 1

    Mleté mäso zmiešame so soľou, mletým čiernym korením, rímskou rascou a vodou. Dobre vymiešame a necháme 24 hodín v chlade odstáť. Aby sa voda s mäsom lepšie spojila, pomôžeme si kuchynským robotom. Po odstátí vytvoríme malé valce hrubé 2 až 3 cm a pečieme na grile, alebo na drevenom uhlí, či grilovacej platni, alebo v horúcom tuku.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 1876
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    1877

    Podobné recepty:
    • Čínske bifteky

      Čínske bifteky

    kuk