Šošovicový prívarok s údeným tofu

2008-12-29

Ingrediencie

  • 1 tofu údené, 300g šošovice, 40g cibule, 1 strúčik cesnaku, olej, solamyl, soľ, cukor, ocot.

Postup

Krok 1

Prebratú šošovicu umyjeme a namočíme na tri hodiny do studenej vody, Pridáme cesnak a pomaly prikrytú varíme. Do vriacej šošovice zamiešame solamyl a varíme až šošovica zmäkne. Nakoniec, podľa chuti, primiešame cukor a ocot. Tofu údené, pokrájané na malé kocky, opražíme spolu s cibuľou a dáme na hotový prívarok.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1215
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1216

Podobné recepty:
  • Gremolata z medvedieho cesnaku

    Gremolata z medvedieho cesnaku

  • Jednoduchá omáčka (dip) so syra s modrou plesňou

    Jednoduchá omáčka (dip) so syra s modrou plesňou

  • Allioli (aioli, španielska omáčka)

    Allioli (aioli, španielska omáčka)

kuk