Kokosová a orechová nepečená roláda

2015-09-29
  • Kokosová a orechová nepečená roláda

Ingrediencie

  • 240 g piškót, 3 lyžice kakaa, 1 lyžicu cukru, 2 lyžice rumu, 2,5 dl šľahačkovej smotany. Krém 1: 125 g masla, 75 g práškového cukru, 4 lyžice strúhaného kokosu, 1 lyžicu rumu. Krém 2: 125 g masla, 75 g práškového cukru, 4 lyžice mletých orechov, 1 lyžicu rumu.

Postup

Krok 1

Piškóty pomelieme, zmiešame s kakaom, cukrom, rumom a šľahačkovou smotanou. Dobre vypracujeme a necháme odležať v chladničke v mikroténovej fólii. Cesto rozdelíme na dve časti. Medzi dvomi mikroténovými fóliami cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 0,5 cm. Plát potrieme krémom, ktorí pripravíme zmiešaním odporúčaných surovín. Pomocí fólie zvinieme do rolády, ktorú zabalíme do alobalu a odložíme do chladničky. Rovnako pripravíme druhú roládu s druhým krémom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2958
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2959

Podobné recepty:
  • Dvojfarebný tvarohový zákusok

    Dvojfarebný tvarohový zákusok

  • Orechové tašky z Brezna

    Orechové tašky z Brezna

  • Čínske buchty

    Čínske buchty