Kokosová a orechová nepečená roláda

2015-09-29
  • Kokosová a orechová nepečená roláda

Ingrediencie

  • 240 g piškót, 3 lyžice kakaa, 1 lyžicu cukru, 2 lyžice rumu, 2,5 dl šľahačkovej smotany. Krém 1: 125 g masla, 75 g práškového cukru, 4 lyžice strúhaného kokosu, 1 lyžicu rumu. Krém 2: 125 g masla, 75 g práškového cukru, 4 lyžice mletých orechov, 1 lyžicu rumu.

Postup

Krok 1

Piškóty pomelieme, zmiešame s kakaom, cukrom, rumom a šľahačkovou smotanou. Dobre vypracujeme a necháme odležať v chladničke v mikroténovej fólii. Cesto rozdelíme na dve časti. Medzi dvomi mikroténovými fóliami cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 0,5 cm. Plát potrieme krémom, ktorí pripravíme zmiešaním odporúčaných surovín. Pomocí fólie zvinieme do rolády, ktorú zabalíme do alobalu a odložíme do chladničky. Rovnako pripravíme druhú roládu s druhým krémom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3932
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3933

Podobné recepty:
  • Slimáčiky s arašidovou plnkou

    Slimáčiky s arašidovou plnkou

  • Nepečené čokoládovo orechové rezy

    Nepečené čokoládovo orechové rezy

  • Slivková saláma

    Slivková saláma

kuk