Pečeňová pašteka

2010-10-09

Ingrediencie

  • 3 kg bravčovej pečene, 5 kg bôčiku (podbrušina-lalok), 1 veľkú sliepku (najlepšie domácu),40 vajec, 2 kg cibule usmaženej do hneda, 2 až 3 dl kačacej masti, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Bôčik uvaríme spolu zo sliepkou. Vychladnuté zomelieme spolu zo surovou pečeňou, pridáme surové vajcia, usmaženú cibuľu a kačaciu masť. Zmes rozmixujeme prípadne riedime vývarom ktorý zostal, dochutíme soľou a korením. Plníme do zaváracich pohárov a sterilizujeme pri úplne miernom vare minimálne 2 hodiny.

Krok 2

Krok 3

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 767
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

768

Podobné recepty:
  • Havaj toasty

    Havaj toasty

  • Cesnaková nátierka z obilia

    Cesnaková nátierka z obilia

  • Makovo-kokosová nátierka

    Makovo-kokosová nátierka

kuk